• Гласът на Малката кибритопродавачка

  Малката кибритопродавачка

  Психодраматичният семинар „Деца на липсата” ще ви срещне с Малката кибритопродавачка, която от приказен герой ще се превърне в автор на приказки. С нейна помощ ще имате възможност да се запознаете с децата, които липсата създава. Може би в рамките на живота ни, много от нас, ще станат деца на липсата – за етап от време или за дълги периоди.

  Семинарът ще позволи да се срещнете с емоционалните липси във вашия живот, които понякога могат да бъдат резултат от емоционално насилие и/или неглижиране,  а също така и с липсите, които носите като наследство от предходните поколения или които вие предавате на следващите поколения.

  В рамките на семинара ще проследим начина, по който вашите собствени емоционални липси реагират на липсите на хората без убежище, бягащи от война. Ще изследваме какво се случва при срещата на различни липси, как си взаимодействат, подхранват и какво послание ни носят.

  Семинарът е подходящ за всички обучаващи се в психодраматични групи, както и за практикуващи в сферата на помагащите професии, които искат да се срещнат с темата за емоционалните липси на терапевта и клиента.

  Водещ на семинара е:

  Кристина Ненова

  Психолог и психодрама-терапевт. Работи психотерапевтично (индивидуално и групово) с различни форми на насилие при деца и възрастни, а също така и с травми, които се предават през поколенията. Кристина е част от екипа на Фондация „Асоциация Анимус”. Член е на Институт за психодраматични практики „Хирон“.

  Семинарът ще се състои на 2829 ноевмри, 2015 г. (събота и неделя), 09:30 – 18:00

  Място: предстои да бъде уточнено.

  Такса за участие в семинара: 60 лв.

  За да заявите участието си в семинара, моля попълнете формулярa – Заявка Деца на липсата  и го изпратете на адрес: kristi_kz@yahoo.com

  Заявката се зачита за окончателно валидна след като по нея е извършено плащането.

  Заплащането се извършва по банков път на:

  IBAN: BG64 UNCR 7000 1519 7049 99

  BIC: UNCRBGSF

  UNICREDIT  BULBANK

  титуляр – Институт Хирон

  (Моля в полето „Основание за плащане” напишете: семинар “Деца на липсата” + вашето име и фамилия)

  Или лично на водещия в деня на провеждане на семинара.

   

КАКВО ПРЕДСТОИ

*** *** ***

Стартира нова група I-во ниво юнгианска психодрама.

Групата завършва със сертификат за психодрама асистент, работещ под супервизия или като ко-водещ на психодрама терапевт.

Успешното завършване на това ниво дава възможност за продължение на обучението в група II-ро ниво за психодрама терапевт или психодрама водещ.

Продължителността на нивото е мин. 600 учебни часа, един уикенд в месеца.

Начало на групата - 20 април 2024г.

Желаещите да се запишат задължително трябва да преминат през интервю.

ВОДЕЩИ:
КАТЕРИНА ИЛИЕВА, психодрама терапевт и юнгиански аналитик
АНЖЕЛА ХРИСТОФОРОВА, психодрама терапевт и юнгиански терапевт

*** *** ***

Септември, Октомври

Семинар  "Основи  на аналитичната психология на К. Г. Юнг"