• психодраматичен уъркшоп

  Jung Alchemy Sofia

  Водещ: ЙОРГ БУРМАЙСТЕР – психиатър, психодрама терапевт и обучител. Един от членовете основатели на FEPTO (Европейската федерация на  психодрама обучаващите организации). Бивш президент на германската асоциация по психодрама и групова терапия. Преподавател в различни университети в Германия, Швейцария, Испания и Австрия. Дългосрочен тренингов обучител в страни като България, Русия, Украйна, Казахстан, Финландия, Италия, Турция, Бразилия, Испания, Португалия, Гърция, Израел, Палестина, Австрия, Германия и Швейцария.

  За да се превърнем в „цялостни“ човешки същества, в духа на разбирането на К.Г. Юнг, ние трябва да „излекуваме“ своите вътрешни и външни „слепи петна”. Трябва да бъдем способни да ги трансформираме в ресурс (=устойчивост) или да ги приемем като част от една по-широка визия за нашето съществуване. Процесът на трансформация на нашето сърце, ум и душа Юнг свързва с процесите в алхимията, защото алхимията представя един универсален модел за промени на дълбоко и устойчиво ниво.

  В семинара ние ще разгледаме този модел и ще го приложим в нашите изследвания и търсения.

  От Започването …в Нощта, в Черно слънце…до Повторно свързване и светлия Източник на плодородие,  ние ще извървим  заедно древния път на трансформация. Ще изследваме нейната структура и ще практикуваме нейното изкуство в името на развитието на нашите клиенти и на самите себе си.

  Чудо е как се ражда пеперудата – както понякога изглежда чудо и това, как може да се променим и да станем тези, които ние наистина сме.

  23-ти януари(петък) – 17.00ч. – 20.30ч.

  24-ти януари(събота) – 9.00ч. – 18.30ч.

  25-ти януари(неделя) – 9.00ч. – 14.00ч.

 • Вашият коментар

КАКВО ПРЕДСТОИ

На 27 ЯНУАРИ'2024 стратира нова група за личен опит!

Водещи:
Десислава Колева
психолог, психодрама терапевт, член на Институт за психодраматични практики „Хирон“, консултант по хранителни разстройства.

Ваня Димова
психолог, психодрама терапевт под супервизия, член на Институт за психодраматични практики „Хирон“. За да заявите участието си в групата, моля пишете на мейл :

dessybkoleva@gmail.com или
vanya.dmv@gmail.com
Или се свържете с нас на:
0886895853 – Десислава Колева
0894417500 – Ваня Димова

                                              Очакваме Ви!

*** *** ***

Предстои стартиране на група за личен опит в класическа психодрама.

Групата завършва със сертификат, даващ възможност за продължение в обучителна група по психодрама на специалисти и студенти в сферата на помагащите професии, които желаят да продължат обучението си в областта на психотерапията.

Продължителността на групата е 200 учебни часа, един уикенд в месеца в рамките на една година.

Начало на групата - 20 януари 2024г.

Групата е подходяща за хора интересуващи се от обучението по психодрама и групова терапия. Но и за всеки, който търси личностно развитие и иска да потърси причините за своите затруднения.

Желаещите да се запишат задължително трябва да преминат през интервю.

За контакти:
КАЛИНА БОЯДЖИЕВА
0887 750 734, kalinarb@yahoo.com