• Untitled

  Психодраматично ателие „ДИ“

  със съдействието на Институт за психодраматични практики „ХИРОН“

  организира през февруари 2016 г.

  НОВА ПСИХОДРАМАТИЧНА ГРУПА

   

  Скъпи приятели,
  Бихме искали да Ви поканим на 27 и 28 февруари 2016 г. на първата среща на започващата нова група, която ще изучава метода на Джейкъб Морено – Психодрама*.

  За да се включите в групата или в случай, че имате допълнителни въпроси, следва да се свържете с нас на телефон: 0886 89 58 53 или на e–mail: psyatdi@gmail.com. Включването в групата се извършва след провеждане на предварителен разговор (интервю). Краен срок за записване: 19.02.2016 г.

  Водещи на групата:
  Марта Павлова – психолог, психодрама – терапевт, занимава се с фамилна терапия, работи с обучителни и терапевтични групи, практика със семейства, диадни отношения, индивидуална практика. Член на Института за психодраматични практики „Хирон“.
  Десислава Колева – психолог, психодрама – асистент, занивама се с детска психология, работи с обучителни и терапевтични групи, деца и тийнейджъри – индивидуални срещи и в групи, индивидуална практика. Член на Института за психодраматични практики „Хирон“.

  Очакваме Ви!

  *Подходът използва игрови техники, чрез които клиентът има възможност да изследва себе си, междуличностните отношения, своите емоции, реакции и поведение. В основата на подхода стои влизането и играенето на роли. Идеята е на психодраматичната сцена да се изиграят отново проблемните ситуации и отношения и те да бъдат изследвани.

КАКВО ПРЕДСТОИ

На 27 ЯНУАРИ'2024 стратира нова група за личен опит!

Водещи:
Десислава Колева
психолог, психодрама терапевт, член на Институт за психодраматични практики „Хирон“, консултант по хранителни разстройства.

Ваня Димова
психолог, психодрама терапевт под супервизия, член на Институт за психодраматични практики „Хирон“. За да заявите участието си в групата, моля пишете на мейл :

dessybkoleva@gmail.com или
vanya.dmv@gmail.com
Или се свържете с нас на:
0886895853 – Десислава Колева
0894417500 – Ваня Димова

                                              Очакваме Ви!

*** *** ***

Предстои стартиране на група за личен опит в класическа психодрама.

Групата завършва със сертификат, даващ възможност за продължение в обучителна група по психодрама на специалисти и студенти в сферата на помагащите професии, които желаят да продължат обучението си в областта на психотерапията.

Продължителността на групата е 200 учебни часа, един уикенд в месеца в рамките на една година.

Начало на групата - 20 януари 2024г.

Групата е подходяща за хора интересуващи се от обучението по психодрама и групова терапия. Но и за всеки, който търси личностно развитие и иска да потърси причините за своите затруднения.

Желаещите да се запишат задължително трябва да преминат през интервю.

За контакти:
КАЛИНА БОЯДЖИЕВА
0887 750 734, kalinarb@yahoo.com