• Untitled

  Психодраматично ателие „ДИ“

  със съдействието на Институт за психодраматични практики „ХИРОН“

  организира през февруари 2016 г.

  НОВА ПСИХОДРАМАТИЧНА ГРУПА

   

  Скъпи приятели,
  Бихме искали да Ви поканим на 27 и 28 февруари 2016 г. на първата среща на започващата нова група, която ще изучава метода на Джейкъб Морено – Психодрама*.

  За да се включите в групата или в случай, че имате допълнителни въпроси, следва да се свържете с нас на телефон: 0886 89 58 53 или на e–mail: psyatdi@gmail.com. Включването в групата се извършва след провеждане на предварителен разговор (интервю). Краен срок за записване: 19.02.2016 г.

  Водещи на групата:
  Марта Павлова – психолог, психодрама – терапевт, занимава се с фамилна терапия, работи с обучителни и терапевтични групи, практика със семейства, диадни отношения, индивидуална практика. Член на Института за психодраматични практики „Хирон“.
  Десислава Колева – психолог, психодрама – асистент, занивама се с детска психология, работи с обучителни и терапевтични групи, деца и тийнейджъри – индивидуални срещи и в групи, индивидуална практика. Член на Института за психодраматични практики „Хирон“.

  Очакваме Ви!

  *Подходът използва игрови техники, чрез които клиентът има възможност да изследва себе си, междуличностните отношения, своите емоции, реакции и поведение. В основата на подхода стои влизането и играенето на роли. Идеята е на психодраматичната сцена да се изиграят отново проблемните ситуации и отношения и те да бъдат изследвани.

КАКВО ПРЕДСТОИ

*** *** ***

Стартира нова група I-во ниво юнгианска психодрама.

Групата завършва със сертификат за психодрама асистент, работещ под супервизия или като ко-водещ на психодрама терапевт.

Успешното завършване на това ниво дава възможност за продължение на обучението в група II-ро ниво за психодрама терапевт или психодрама водещ.

Продължителността на нивото е мин. 600 учебни часа, един уикенд в месеца.

Начало на групата - 20 април 2024г.

Желаещите да се запишат задължително трябва да преминат през интервю.

ВОДЕЩИ:
КАТЕРИНА ИЛИЕВА, психодрама терапевт и юнгиански аналитик
АНЖЕЛА ХРИСТОФОРОВА, психодрама терапевт и юнгиански терапевт

*** *** ***

Септември, Октомври

Семинар  "Основи  на аналитичната психология на К. Г. Юнг"